Vegaaninen banaanikakku

2 dl lupiinijauhoja 
1 dl tattarijauhoja 
1 tl soodaa 
1 tl leivinjauhetta 
1 tl vanilliinisokeria 
1,5 dl sokeria 
0,5 tl inkivääriä 
1,5 tl kanelia 
2 kypsää banaania 
1,5 dl kauramaitoa 
100g margariinia sulatettuna (Sunnuntai laktoositon) 

Sekoita kuivat aineet keskenään. Soseuta banaani haarukalla ja lisää banaanisoseen joukkoon kauramaito ja margariini. Sekoita banaaniseos kuivien aineiden joukkoon lusikalla hyvin sekoittaen. 
Kaada taikina voideltuun ja korppujauhotettuun pitkänmalliseen kakkuvuokaan ja paista 175°C keskitasolla n. 50min tai kunnes kakkutikkuun ei enää tartu taikinaa. 
Kakun maku paranee saadessaan levätä seuraavaan päivään, säilytä jääkaapissa.
Copyright (c)  2024, Kaikki oikeudet pidätetään.