BANAANIKAKKU

3 banaania (kypsiä) 
1/2 dl rypsiöljyä 
3/4 dl ruokosokeria 
1 kananmuna 
1 tl soodaa 
1/4 tl suolaa 
1 tl kardemummaa 
2 dl lupiinijauhoa 
1 dl maissijauhoa 
1 dl mantelirouhetta 

Soseuta kypsät banaanit ja sekoita joukkoon rypsiöljy, ruokosokeri, kananmuna ja keskenään sekoitetut kuivat aineet. 

Kaada taikina voideltuun pitkään leipä- tai kakkuvuokaan ja paista 175°C:ssa 60min.

Netistä löytyy paljon banaanileipäohjeita, joita syödään joko aamupalalla voin kera tai esim. jälkiruokana jäätelön kera. Me kokeiltiin kummallakin vaihtoehdolla ja hyviä olivat molemmat. Ehkä tuo makea jätskivaihtoehto sopi meille kuitenkin paremmin :)
Copyright (c)  2024, Kaikki oikeudet pidätetään.