125 g voita tai margariinia
120 g taloussuklaata
4 munaa
1,5 dl sokeria tai ruokosokeria
1 luomuappelsiini
3 dl lupiinijauhoa
2 tl leivinjauhetta
Sulata voi ja lisää siihen sulamaan paloiteltu suklaa, anna jäähtyä.
Vatkaa munat ja sokeri kuohkeaksi vaahdoksi.
Raasta pestyn appelsiinin kuori ja sekoita se muiden kuivien aineiden joukkoon.
Purista appelsiinista mehu talteen.
Lisää jäähtynyt rasvasuklaaseos munasokerivaahtoon varovaisesti sekoittaen.
Lisää joukkoon myös kuivat aineet ja appelsiinimehu.
Kaada löysähkö taikina voideltuun ja jauhotettuun kakkuvuokaan.
Paista 175°C:ssa 50-60 minuuttia, kokeile kypsyyttä kakkutikulla.
Kakun rakenne kiinteytyy, kun pitää yön yli jääkaapissa.